Rosa

SAMTALE 24/9
Rosa er en af hundene fra vores dyreværnssag, hvor 19 hunde blev overdraget til Dyrenes Beskyttelse.
De havde aldrig set andet end deres ejer, og hans have.
Ny ejer skal være forberedte på at der er et større socialiseringsarbejde foran sig, og Rosa er en af de hunde, som skal opleve succes, og tillid. Hun vil gerne nusses, og er opsøgende. Mest modig i selskabet med andre hunde.
Det vil være for stor en omvæltning for Rosa at komme i en børnefamilie. Men man får en trofast hund, så snart hun er tryg i dit nærvær.
Rosa har udviklet sig positivt under hendes ophold på internatet, og hun er når klar til en ny ejer tager over, og forsætter arbejdet med tålmodighed.

Har man interesse i Rosa er man velkommen til at kontakte Nordjyllands Internat på tlf. 88770307

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V843
Hund, Hun
Race
Blanding
1 år og 9 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten