Max

SAMTALE AFTALT mandag d. 10/08. Max søger erfarent rottweiler-hjem. Han er en glad og stor dreng, glad for mad og træn-bar. Han er opmærksom og god til kontakt. Han kommer ved indkald, og kan sit og dæk og kan sagtens være alene hjemme. Han har tidligere boet med andre hunde, men det afhænger meget af den anden hund om de kan sammen eller ej. Han kan godt være lidt af en show-off type.. man er vel hanhund. Han er en fjollet hund, som snakker en del under kontakt. Han finder sig hurtigt til rette, og har taget hele omvæltningen og flytningen til internat i stiv arm. Når han er "hjemme" er han super god til at slappe af og ikke lade sig forstyrre. Han elsker at komme med ud og køre bil og han ELSKER at komme med ud og bade på stranden (man skal dig holde øje med ham
fordi han svømmer kun ud af
og når han bliver træt kan han ikke nå at komme ind igen..) En god og flot fyr. Vi søger hjem med erfaring, fordi kendskab til racens sprog, adfærd og håndtering er vigtig her.
Det skal siges at Max skal til et hjem uden katte, og da han havde knurret af tidligere families barn, søger vi også en familie uden mindre børn.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 20NH-3963
Hund, Han
Race
Rottweiler
3 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten