Robin

Robin på 3 år, søger sin nye ejer. Robin er en super dejlig hund, når først han har set folk an. Han er en usikker hund, som virkelig har brug for, at han kan stole på sin ejer og han vil have rigtig godt af, at bo i et hjem, hvor der ikke kommer alt for mange menneker, da han ikke har den største selvtillid. Meget gerne på landet. Robin søger en ejer der vil aktivere ham, gå lange ture og sørge for at han får det bedste forever hjem. Robin har boet ved samme ejer siden hvalp, men har flyttet en del rundt, og det virker som om, at det til tider har kunne gøre ham lidt usikker. Giver man Robin tid og ro er der ingen tvivl om at man får en makker for livet.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: V245
Hund, Han
Race
Labrador
3 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten