Booster

Skønneste og dejligste Lille Boo, søger hans nye familie da tidligere ejer desværre ikke kunne tage vare på ham mere.
Han kommer desværre fra et miljø hvor der ikke har været den stabilitet og ro, som en hund som Boo har brug for. Han er en lidt usikker dreng til at starte med, men ellers er han en dreng med meget krudt i måsen - det fedeste er at løbe rundt som en galophest.
Boo har ressourceforsvar overfor sit legetøj og sin mad.
Han elsker de mennesker han kender, men der går lidt tid før han er helt tryg, han hilser dog på alle. Vi som kender ham kan gøre alt med ham.
Boo er super glad for alle tæver, men reagerer lidt på de store hanhunde. Han går fint i snor og er helt renlig. Han er super god til at være alene hos os, så vi er sikre på det er noget han har prøvet før. Dog skal ny ejer være indstillet på at det lige skal læres i det nye hjem.
Han søger en erfaren familie uden små børn, og katte. Han søger et stabilt hjem, der kan give ham nogle fede oplevelser her i livet. Han er en utrolig kærlig dreng og elsker at ligge med under tæppet og hygge, og slikke en i hovedet. Han er dog også en teenager, der lige skal prøve lidt grænser af.
Han kan være lidt usikker, derfor skal der lige bruges lidt tid. Han skal ud og bo med en anden hund.
FOR AT KOMME I BETRAGTNING TIL HUND SKAL MAN SKRIVE EN MAIL TIL roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk OM HVAD MAN KAN TILBYDE DEN ENKELTE HUND. MAN KAN IKKE KOMME OG BESØGE/SE HUNDEN FØR MAN KOMMER I BETRAGTNING

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Reference: 20RH-4697
Hund, Han
Race
Fransk Bulldog/Beagle
1 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten