Donna

Skønne smukke og lidt heftige Donna er kommet her til, hele vejen fra Holland. Men desværre er der ingen der ved hvor hendes ejer blev af, de Hollandske myndigheder har prøvet at støve hendes ejer op. Men det var desværre umuligt. Hun er en pragtfuld hund, og meget lydhør, og glad for sin mennesker - hun hilser på alle og er meget social. Hun er også okay med andre hunde, bedre med de større end de små. Vi ved desværre ikke så meget om hendes bagrund, og hvor hun kommer fra. Hun er en dejlig pige, som godt kan gå nogenlunde pænt i snor, dog kan hun godt trække når hun er for ivrig. Hun er renlig, og har aldrig ødelagt noget hos os. Hun elsker at lære nye ting, pt skal hun bare lære dansk. Hun holder sig super flot, og er en verdens klasse schæfer. Hun søger et hjem uden små børn, og små dyr. Der må gerne bo en han hund i forvejen, men intet krav. Hun søger nogle schæfer erfarne mennesker med hus og have. Vi ved ikke om hun hun kan være alene, det tager lidt tid for hende at falde til ro, men hun er dygtig til at slappe af indenfor. Ny ejer skal være indtillet på en god alene hjemme træning, hun skal være til vendet sig hjemmet først .FOR AT KOMME I BETRAGTNING TIL HUND SKAL MAN SKRIVE EN MAIL TIL roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk OM HVAD MAN KAN TILBYDE DEN ENKELTE HUND. MAN KAN IKKE KOMME OG BESØGE/SE HUNDEN FØR MAN KOMMER I BETRAGTNING!

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Reference: 20RH-4807
Hund, Hun
Race
Schæfer
7 år og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten