Anni

STOP FOR HENVENDELER! Syv skønne blandingshvalpe søger nyt hjem
Deres mor er et vaskeægte gadekryds, og hvem faren/fædrene er har vi ingen information om. Ud fra hvalpenes nuværende størrelse vil de sandsynligvis ende med at blive mellemstore hunde.
Hvalpene er rejseklar 10.september. De er i en plejefamilie og alle hvalpene er blevet socialiseret og miljøtrænet. Og kender til livet i et ganske almindeligt hjem, da de bor indendørs i hjemmet. De har haft adgang til tæt menneskelig kontakt. Fuld forplejning. Rolige omgivelser så de har kunnet hvile og sove. Masser af legetøj. De har været på korte køreture. De har også været på internatet for at miljøtræne. De har prøvet snor, sele, halsbånd, skov, strand og by. Så det grundlæggende arbejde de første 8 uger er i orden. De er naturligvis startvaccineret og sundhedstjekket. Har fået orme og loppekur. Desuden er de chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister.
Hvalpene, 4 tæver og 2 hanner, søger hver deres nye hjem. Hjemmet må have erfaring i hund, gerne i hvalp. Og have en klar plan for både opstart med hvalp og fremtidig træning. De skal hver især lande i deres forever hjem, som ved at det er hårdt arbejde at have en hvalp, der skal lære alt fra bunden. Det betyder at der i hjemmet er både overskud og tid, samt stor interesse. Både i den socialisering og miljøtræning som skal fortsætte, og også i hundetræning. Er der anden hund i hjemmet er den minimum 3 år ældre og den perfekte rollemodel.
Har du interesse i en af hvalpene skal du kontakte internatet på tlf. 81 88 03 12 for telefoninterview. Det er ikke muligt at hverken se eller besøge hvalpene uden først at være blevet inviteret af Roskilde Internat.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 20RH-5913
Hund, Hun
Race
Blanding
2 måneder og 3 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten