Laika

Kærlige Laika søger nyt hjem.
Laika er kommet ind til os, da ejer skulle flytte og havde ikke mulighed for at tage hende med sig. Vi ved ikke meget om Laika andet end hvad vi selv har erfaret. Vi oplever Laika som en utrolig kærlig hund, som elsker nus og kæl, og så har hun lidt for meget på sidebenene. Hun er fuld af energi, kvik og vil rigtig gerne lære. Det vil derfor være en fordel, hvis nyt hjem har interesse i at gå til noget træning, i form af lydighed, nosework, spor eller lignende. Hun går rigtig fint i snor og har et fint indkald. Andre hunde siger hende ikke så meget, og på tur kigger hun nysgerrigt efter dem men viser ikke stor interesse for at hilse på dem. Hvis der er anden hund i hjemmet, skal denne derfor være en rolig rollemodel, som er mindst 3 år ældre. Da vi ikke ved, om Laika nogensinde er blevet introduceret til børn, ser vi helst, at hvis der er børn i hjemmet er disse over 12 år og hundevante. Laika er glad for at køre med i bilen, hvor hun kan sidde i bur. Da vi ikke kender til om Laika kan være alene hjemme, skal nyt hjem være indstillet på at træne dette, uden bagkant på træningen.
Laika er en schæfer på 9 måneder, ca. 35 kg, ikke steriliseret.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 20RH-6780
Hund, Hun
Race
Schæferhund
9 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten