Tove

10 skønne blandingshvalpe søger nyt hjem.
Deres mor er en labrador blanding, og hvem faren er, har vi ingen information om. Ud fra hvalpenes nuværende størrelse vil de sandsynligvis ende med at blive mellemstore til store hunde. Hvalpene er rejseklar 10. maj. Alle hvalpene er blevet socialiseret og miljøtrænet, herfra internatet.

De har haft adgang til tæt menneskelig kontakt. Fuld forplejning. Rolige omgivelser så de har kunnet hvile og sove. Masser af legetøj. De har været på korte køreture. De har også været på forskellige ture for at miljøtræne. De er naturligvis startvaccineret og sundhedstjekket. Har fået orme og loppekur. Desuden er de chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister. Hvalpene, 6 tæver og 4 hanner, søger hver deres nye hjem. Hjemmet må have erfaring i hund, gerne i hvalp. Og have en klar plan for både opstart med hvalp og fremtidig træning. De skal hver især lande i deres forevige hjem, som ved, at det er hårdt arbejde at have en hvalp, der skal lære alt fra bunden. Dette gælder blandt andet alene hjemme træning, som der skal sættes god tid af til at lære dem. Det betyder at der i hjemmet er både overskud og tid, samt stor interesse. Både i den socialisering og miljøtræning som skal fortsættes, og også i hundetræning. Er der anden hund i hjemmet er den minimum 3 år ældre og den perfekte rollemodel.

Tove er en meget energisk og pivfræk hvalp med et livligt temperament. Hun er en modig lille pige, som går nysgerrig til verden, og tager tingene i stiv pote. Børn er Tove ikke stor fan af, derfor søger hun et hjem uden og hvor der ikke ofte kommer børn på besøg.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V2374
Hund, Hun
Race
Blanding
2 måneder og 3 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten