Ludwig

Ludwig søger aktivt hjem med interesse for træning.
Vi ved ikke meget om Ludwigs fortid, men vi oplever ham som en labrador i hans alder er flest - meget glad og kærlig, og med fuld fart på. Giver man ham tiden til at se en an i hans eget tempo, får man hurtigt en bedste ven i ham. Og så er han fuld af begejstring og med et højt aktivitetsniveau.
Tidligere hjem havde desværre ikke overskuddet til at tilgodese Ludwigs behov, hvilket har betydet, at han kan stresse i nye og spændende situationer.
Nyt hjem skal være indstillet på, at bruge tid på at arbejde med at give Ludwig meningsfuld træning som for eksempel næsearbejde og problemløsning, for han vil så gerne. Samt daglige gode gåture.
At være på ture i naturen synes Ludwig nemlig er fantastisk, og han er en dejlig kammerat at have med. Hvis næsen fanger noget spændende, vil han gerne frem i livet, og der trækker han, men ellers er han optaget af at bruge næsen. Han kører fint med i bilen og venter spændt på nye eventyr.
Ludwig elsker at hygge og bruge tid sammen med sit menneske. I nyt hjem skal derfor være god tid til både træning og socialt samvær.
Tæver fungerer Ludwig godt med, så er der anden hund i nyt hjem, skal dette være en sød, rolig og stereliseret tæve, der kan fungere som en god rollemodel for ham. Han har i tidligere hjem boet med kat, men da han ofte gerne vil lege med katten, hvilke de fleste katte ikke bryder sig om, søger han nu et kattefrit hjem.
Da vi ikke ved hvilke erfaringer Ludwig har med børn, og da han let bliver overbegejstret, skal han ud til et hjem uden. Han skal ud til hus med have i rolige omgivelser.
Ludwig har ikke lært at være alene hjemme, så dette skal nyt hjem være forbredt på, at træne op fra bunden af, når han har fået tiden til at falde godt til. Der skal ikke være bagkant for denne træning.
Ludwig er en intakt hanhund er af racen labrador retriever på 1 år og han vejer 30,8 kg.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V2649
Hund, Han
Race
Labrador
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten