James

Den aktive bamse James søger nyt hjem.

Er du aktiv og mangler en makker? Så behøver du ikke lede mere, skynd dig da at læse nedenfor!

Det vil være en fordel hvis nyt hjem har racekendskab, blandt andet på grund af hans høje energiniveau og polarhundens egenskaber samt pelspleje.

James er kommet til os da ejer ikke kunne opfylde hans behov. Det er desværre ikke meget vi ved om James´ fortid, men her på Internatet oplever vi at han er en skøn dreng der ELSKER at være udenfor. Han ved ikke noget bedre end at komme ud og bruge sin krop og virkelig give den gas. Selvom han er en dreng med fuld fart på, er han kanon-god til, at bruge næsen og bruger meget tid på at snuse når han er på tur. Her på internatet går vi tur med ham i en lang sporline og det fungerer rigtig fint for ham.

Skønne James er lige som en husky skal være, stor forkærlighed for at være udendørs, kæmpe behov for at bruge krop og sit hoved, for selvom han er af en race med fart på, skal der også mental træning til for, at han også kan sætte farten ned og blive mentalt stimuleret. Om træningen indebærer spor, mantrailing, lydighed eller andet er lige meget for James, bare I synes, at det er sjovt, og I har en fest sammen.

Mennesker synes James rigtig godt om, især når de uddeler kæl og nus.
Da vi ikke ved hvordan han er med børn, skal eventuelle børn i nyt hjem være 15+år. Katte jagter han, hans fremtidige hjem skal derfor være uden kat.

Andre hunde har James interesse i, han har et fint hundesprog, han er dog en typisk husky der kan finde på at bruge poterne under leg, men accepterer det fint når den anden hund siger fra. Hvis der er anden hund i hjemmet, skal det være mindst en 3 år ældre steriliseret tæve, der matcher ham i størrelsen.

Da vi ikke ved om James kan være alene hjemme, skal der sættes god tid af til at lære ham dette, uden bagkant for alene-hjemme-træningen.
James skal ud at bo i hus med have i rolige omgivelser, hvor haven har en indhegning med en højde der gerne er omkring 1,80 m.

Bilkørsel tager James med ophøjet ro, han hopper selv ind og ud, og sidder stille og roligt under kørslen.

James er en intakt han af racen Sibirian Husky, han er 2 år og vejer 23kg.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V2755
Hund, Han
Race
Siberian Husky
2 år og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten