Daisy

STOP FOR HENDVENDELSER: Krudtuglen Daisy søger aktivt træningshjem

Daisy er kommet til os grundet sygdom i hjemmet. Hun er tillidsfuld, kærlig og nysgerrig, dog bliver hun lidt usikker ved håndtering, så dette skal nyt hjem have erfaring med at træne. Daisy er en kvik unghund med krudt i måsen og fuld af spilopper - præcis som en hund af hendes racer skal være.

Vi søger et hjem til Daisy, som har erfaring med, og ikke mindst nyder at træne. Om det er lydighed, Nose Work, agility, eller andet, er ikke så relevant, så længe hun får lov til at bruge sit kloge hoved på daglig basis. Ture ud i naturen nyder Daisy til fulde. Hun går forholdsvis pænt i snor, hendes unge alder taget i betragtning. Hun kan ikke selv hoppe ind i bilen, men vil meget gerne med og sidder roligt under kørslen klar til nye eventyr.

Daisy kommer fra hus med have og det skal hun ud til igen. Hun er van til børn, men kan være lidt usikker. Så er der børn i nyt hjem er de hundevante, med forståelse for at hun er usikker ved håndtering og ikke skal have overskredet sine grænser. Andre hunde er hun meget nysgerrig på, lidt usikker i starten, men tør hurtigt op og har et rigtig fint hundesprog. Er der anden hund i nyt hjem, er det en god og sprogsikker rollemodel, som kan støtte hende ude i verden.

Daisy har ikke meget erfaring med at være alene hjemme. Træningen er påbegyndt i tidligere hjem, men skal påbegyndes på ny i forbindelse med flytning. Dette skal nyt hjem være indstille på at træne op uden bagkant for træningen.

Daisy er en 5 mdr. gammel blanding ml. Cockerspaniel, Islandsk fårehund og Berner Sennenhund. Hun er en intakt tæve, som vejer 15 kg.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V3698
Hund, Hun
Race
Blanding
5 måneder og 4 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten