Eddy

Krudtuglen Eddy søger aktivt træningshjem   

Eddy er kommet til os, da tidligere hjem ikke kunne imødekomme hans mentale aktivitetsniveau. Han er tillidsfuld, kærlig og nysgerrig – og hilser meget glad på alle han møder på sin vej. Eddy er en kvik unghund med krudt i måsen og fuld af spilopper - præcis som en hund i den alder skal være.   

Vi søger et hjem til Eddy, som har erfaring med, og ikke mindst nyder at træne. Eddys næse lader ikke noget gå forbi, så spor eller Nose Work ville være et oplagt emne. Men ellers om det er lydighed, agility, eller andet, er ikke så relevant, så længe han får lov til at bruge sit kloge hoved og næse på daglig basis. Ture ud i naturen nyder Eddy til fulde. Han går forholdsvis pænt i snor, hans unge alder taget i betragtning. Han kører fint med i bilen, hopper selv ind og sidder roligt under kørslen klar til nye eventyr.   

Eddy kommer fra hus med have og det skal han ud til igen, da han virkelig nyder at være ude. Han er vant til børn, men vi oplever at han er utryg ved små børn, så er der børn i nyt hjem er de min. 15 år, rolige og hundevante. Andre hunde trives Eddy ofte ikke med, vi tænker han kan få en god tur kammerat med tiden ved en god sammenføring, men Eddy skal ud og være alene hund.. Katte jagter han.

Eddy har ikke meget erfaring med at være alene hjemme. Træningen er påbegyndt i tidligere hjem, men skal påbegyndes på ny i forbindelse med flytning. Dette skal nyt hjem være indstille på at træne op uden bagkant for træningen.  

Eddy er en 1 år og 8 mdr. gammel blanding (Rumænsk gadehund) – af hvad vides ikke. Intakt hanhund på 13 kg.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V3710
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten