Luna

Kærligt hjem søges til glade og aktive Luna.

Krav til nyt hjem

- Hus med have i rolige omgivelser

- Hvis anden hund i hjemmet skal den være min 3 år ældre, sprogsikker og en god rollemodel

- Hvis børn i nyt hjem skal de være store og hundevante

- God daglig fysisk og mental stimulering

Luna er kommet til os sammen med 3 andre hunde og har boet i et hjem hvor ejer ikke kunne tage ordentligt vare på hende. Her på internatet oplever vi en glad og sprudlende hund som gerne vil kontakten med os. Hun er en unghund med masser af energi men er samtidig en stor kælepotte.

Vi søger et hjem i hus med have i rolige omgivelser da Luna synes at bymiljø er en smule overvældende.

Luna har tidligere boet med andre hunde og vi tænker hun kan komme ud til et hjem med anden hund hvis denne er min 3 år ældre og en god rollemodel.

Vi ved ikke om Luna har erfaring med kat, så er der kat i nyt hjem skal der være lagt en grundig plan for en god sammenføring.

Luna elsker at komme med på gåtur som gerne må være i naturen, hun går fint i snoren uden at trække og kommer hen og giver kontakt.

Luna har som mange andre unghunde svært ved at styre sin begejstring og hopper derfor op. Vi vurderer hun kan være for voldsom for mindre børn så børn i nyt hjem skal være store og hundevante.

Nyt hjem skal være indstillet på at alene hjemme træning skal startes op fra bunden og uden tidsmæssig bagkant for træningen.

Bilkørsel tager Luna i stiv pote, hun hopper selv ind og hun sidder roligt under kørslen.

Da vi ikke har meget historik på Luna må ny ejer være indstillet på at der kan dukke noget bagage op i nyt hjem som vi ikke har haft mulighed for at se her på internatet.

Luna er en intakt tæve, labradorblanding. Hun vejer 26,5 kg og skal tabe sig.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Reference: 5V4660
Hund, Hun
Race
Labrador Retriever
1 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten