Dufour

Dufour kom ind samme med 9 andre kaniner, da ejer ikke kunne overskue alle sine kaninunger mere. Nu søger hun et ny hjem hvor hun kan få mulighed for at komme ud og bruge benene.
Hun er lidt forsigtige, og skal lige se folk an før hun tør op. Hun skal ud i et roligt hjem, og gerne i hjem med kendskab til Angora kanin, da der er en del pelspleje. Hun søger hjem som helt eller delvis frikanin.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V469
Kanin, Hun
Race
Angora
1 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten