Splint

Sødeste Splint er fundet løbende rundt i en have men ingen savner ham. Der er ingen tvivl om at han er vant til mennesker for han er nok den mest kælne kanin vi har haft. Han kommer løbende som en lille hund når han ser os og hopper op på vores føder. Han elsker at sidder på skødet og putte. Når vi går igen kigger han meget bebrejdende på os for han vil bare være tæt på mennesker. Derfor er det et krav at søde Splint kun skal til et hjem som frikanin med en base så han kan være tæt på familien og gerne et sted hvor han ville med tiden kunne sammenføres med en anden kanin. Splint er trods hans unge alder ret god til at bruge bakken. Ja, han er en kvik lille kanin. Splint er chippet og vaccinert. Når han bliver 4-5 mdr. ville man kunne komme tilbage til internatsdyrlægen og få ham kastreret.

Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Reference: 12V256
Kanin, Han
2 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten