Bob

Skønneste Bob er fundet efterladt. Vi har fremlyst ham, men ingen har henvendt sig, så nu søger Bob er godt hjem. Han er en fantastisk kanin som er meget opsøgende, nysgerrrig og han følger os i afdelingen som en lille hund. Han vil gerne kæles, men ikke løftes, men det er jo som kaniner er. Bob er vant til at være ude og han er meget interesseret i andre kaniner. Han er meget renlig og dygtig til at bruge hans bakke. Han skal kun til et hjem hvor han på sigt kan sammenføres med en anden kanin og han vil elske at være frikanin og gerne med mulighed for at komme ud. Han er kastrreret, chippet og vaccineret.

Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter forudgående aftale på alle hverdage. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Ring 29 47 89 48 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Ring 29 47 89 48 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Reference: 12V757
Kanin, Han
Race
Dværg kanin
1 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten