Daimi

RESERVERET TIL NYT HJEM
HUNKANINEN DAIMI
Daimi skal ud sammen med søsteren Dælle, som hun går sammen med nu.
Det er de sødeste ninere. Livlige og nysgerrige og fyldt med energi. Daimi er lidt mere tilbageholden end sin søster, Dælle. Begge er dog opsøgende og nysgerrige, og har et godt potentiale for at blive kælne med den rette mængde tid og tålmodighed.
De skal ud til et hjem med have, der er stor nok til, at de kan gå sammen som udekaniner eller indendørs som frikaniner.
Ved interesse bliver de begge neutraliseret og chippet inden videreformidling. De er vaccineret.

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 11V291
Kanin, Hun
Race
Løvehoved blanding
7 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten