Ellie

Hunkaninen Ellie er en fransk vædder og derfor en stor selvstændig dame, ganske sød og nysgerrig men også lidt fast i tandkødet. Ellie skal være frikanin enten ude eller under store forhold - inde. Såfremt man ønsker at samføre svedsken med anden stor kanin, skal man sætte sig grundigt ind i bonding af kaniner. Det kan godt være en langstrakt affære. Ellie er endnu ikke steriliseret men vil blive det såfremt man ønsker at købe dronningen.

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 21DA-0207
Kanin, Hun
Race
Fransk Vædder
10 måneder og 4 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten