Pocahontas

Pocahontas er blevet efterladt i en papkasse, i døråbningen ved et dyrehospital, og derfor kender vi ikke til hendes fortid.
Hun er en stor dame, af racen Fransk Vædder er blevet steriliseret, og sundhedstjekket af vores dyrlæge. Vi har oplevet at hun kan være madaggressiv, og i disse forbindelser brummer hun, mens hun hopper fremad. Dette arbejder vi på, og ny familie skal forsætte denne indsats. Men hun er faktisk meget opsøgende, og vil gerne snakkes med. Hun er utrolig god til at bruge sin bakke, som toilet, og har nemt ved at finde sig tilpas, og virke afslappet i nye omgivelser.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1063
Kanin, Hun
Race
Fransk vædder
2 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten