Alfred

Alfred søger sit fjerde og sidste hjem!
Den kun 2 årige kanin er født og opvokset hos en dagplejemor, efterfølgende blev han solgt som avlskanin, og blev til sidste overtaget af familie, hvor han har levet som frikanin, og været vant til at komme med i sommerhus mm.
Men han mangler aktivering, for at trives godt som indekat. Hun er han blevet kastereret, øretatoveret, vaccineret og sundhedstjekket. Han vil meget gerne snakke, og er en rigtig tigger ;-) Især når det omhandler ærteflager. Han trækker sig, hvis du forsøger at løfte på ham, og det er faktisk de færreste kaniner der bryder sig om dette, da de jo er byttedyr.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1344
Kanin, Han
Race
Dværgvædder
2 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten