Perle

UDEKANIN: Perle er kommet retur til os, da hun desværre ikke kunne enes med sin tidligere roomie i den nye flok. Derfor søger hun nu et hjem med en anden neutraliseret hankanin. Ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Der skal være min. 9 kvm i det nye hjem og adgang til dette hele døgnet. Hun er en stærk karakter og vil helt klart være den der har bukserne på. Hun er meget årvågnen og opmærksom på hvad der sker omkring hende. Hun er mest interesseret i mennesker, når der er godbidder i vente. Hun er neutraliseret og chippet fra tidligere.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Reference: 20RA-5315
Kanin, Hun
Race
Dværgvædder/Rex
2 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten