Baldur

UDEKANINPAR: Baldur på 1 år og Bessie på 5 måneder, er kommet hertil af forskellige årsager og har fundet kærligheden her på internatet. Så de søger nu sammen et nyt hjem. Det er vigtigt at der i det nye hjem er min. 9 kvm og adgang til dette hele døgnet. De er begge neutraliseret, vaccineret og chippet herfra. De er begge meget opsøgende og søde kaniner. Der må IKKE være andre kaniner i hjemmet og der skal hellere ikke tilføres flere med tiden. Da Baldur reagere negativt på fremmede kaniner når han er i et par. Der må gerne være store kaninvante børn i hjemmet.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 20RA-6823
Kanin, Han
Race
Dværgvædder
1 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten