Lychee

UDEKANIN PÅ SIGT: Lychee er kommet til os, da ejer ikke kunne have ham mere. Han er vant til at være indekanin, men vi vil anbefale at han på sigt blev udekanin, da han pt. er en del territoriel. Han søger et hjem, der skal kunne arbejde med hans forhold til mennesker. Du skal have tålmodighed, respektere hans grænser, kunne forstå hans baggrund og hvorfor han reagere som han gør. Han skal bo i et hjem med en anden neutraliseret hunkanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsætte min. 3 måneder til det. Han skal bo på min. 9 kvm og adgang til det hele døgnet. Han mangler at få vacc, chip og øremærke, så kan pt kun reserveres.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 20RA-7184
Kanin, Han
Race
Mini Loop
8 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten