Cupcake

Cupcake blev fundet herreløs i Borup og ingen har savnet hende. Så nu søger hun et nyt hjem, det kan være som udekanin med adgang til min. 9 kvm hele døgnet eller som indekanin hvor hun er frikanin (uden bur). Hun er sød og nysgerrig, lidt nervøs. Der skal være en anden neutraliseret hankanin i hjemmet og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og sat min. 3 måneder af til det. Hun er IKKE neutraliseret endnu, men kan reserveres og så bliver hun det her.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 21RA-0302
Kanin, Hun
Race
Dværgkanin
3 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten