Clementine

INDEKANIN: Clementine kom til os da ejer ikke kunne have hende mere. Hun er meget sød, rolig og imødekommende. Hun søger et hjem, hvor hun kan leve som frikanin indenfor og det skal være et hjem hvor der er blødt underlag alle de steder hvor hun kan komme. Hun har nemlig haft potesår, som nu er helet, men der kommer ikke til at vokse hår ud på den del af poterne. Så hun skal gå på blødt underlag resten af sit liv og det anbefales at hun får en Wrabbit Sock på. Hun søger også et hjem hvor der er en neutraliseret hankanin i forvejen og at ny ejer har sat sig ind i sammenføring af disse. Der skal være afsat min. 3 måneder til det. Hun er neutraliseret fra tidligere men skal vaccineres, øremærkes og chippes inden hun kan sendes ud af døren. Så hun kan pt. kun reserveres ved fremmøde.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 21RA-0306
Kanin, Hun
Race
Engelsk Vædder Bl.
5 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten