Topper

INDEKANIN: Søde Topper blev fundet i sit bur med et skilt hvor der stod gratis. Det er ikke gratis at have kanin og der er en del omkostninger, ligesom alle andre dyr. Han er desværre kommet retur, da det ikke var den rette kemi med hunkaninen i hjemmet. Topper er en "gadedreng" og kan grynte af folk. Han skal ud til et hjem med en neutraliseret hunkanin og ny ejer skal have læst om sammenføring og afsat min. 3 måneder til dette. Topper er "Alfa" i forholdet og derfor skal han ud til en hunkanin som er nysgerrig, sociale og ikke har behov for at bestemme. Det er vigtigt at han kommer til at leve som frikanin i sit nye hjem og at der er masser af plads hele døgnet. Han er neutraliseret og chippet fra tidligere. Han mangler at blive vaccineret og kan pt kun reserveres ved fremmøde.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 21RA-0354
Kanin, Han
Race
Dværgkanin Bl.
4 år og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten