Mia

UDEKANIN: Mia blev fundet herreløs i Rødovre og ingen har savnet hende. Hun er lidt en forsigtig type, så vi tror ikke hun vil trives som indekanin. Så hun søger et hjem hvor hun kan være udekanin på min. 9 kvm og adgang til det hele døgnet. Hun skal bo med en neutraliseret hankanin, der er mere nysgerrig og opsøgende, så han kan vise hende verden ikke er så farlig. Ny ejer skal have læst op på sammenføring og have afsat min. 3 måneder til det. Hun er IKKE neutraliseret endnu, men kan reserveres ved fremmøde og så bliver hun det her.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 21RA-0378
Kanin, Hun
Race
Dværgkanin Bl.
2 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten