Karamel

UDEKANIN: Karamel blev fundet ved en flaskecontainer i en kasse hvor der stod "Tag mig". Heldigvis var der nogen der så kassen og kontaktede 1812. Så nu søger hun et nyt hjem, hvor hun er ønsket. Hun er meget nysgerrig og aktiv. Hun søger et hjem som udekanin, pga hendes aktivitet og derfor skal hun have adgang til min. 9 kvm og tilgang til det hele døgnet. Hun skal også sammenføres med en neutraliseret hankanin og ny ejer skal have sat sig ind i det og afsat min. 3 måneder til det. Hun er neutraliseret, chippet, øremærket og vaccineret.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 21RA-0422
Kanin, Hun
Race
Dværgvædder
2 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten