Panini

Panini blev fundet på en campingplads i Greve og ingen savnede ham.

Han er derfor grundet den oplevelse lidt forsigtig, men kan også være opsøgende. Vi er sikre på at han vil blomstre i et hjem hvor han kan få tilliden igen.

Han søger et liv som udekanin i min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind. Han vil også kunne bo som frikanin indenfor (uden bur).

I det nye hjem skal der være en neutraliseret hunkanin og ny ejer skal af sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til dette.

Han er sundhedstjekket, men mangler at blive kastreret, chippet, øremærket og vaccineret herfra. Så pt. kan han reserveres og så bliver han det her.

Hvis du har lyst til at hilse på Jones, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på ham i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V1104
Kanin, Han
Race
Dværg kanin
3 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten