Blåbær

!RESERVERET TIL NYT HJEM!

UDEKANIN: Blåbær blev fundet i en indkøbskurv med 2 andre kaniner i Gentofte. Tidligere ejer har sikkert været ude og shoppe kaniner og har efterfølgende fortrudt købet for ingen har savnet dem.

Han er en sød og nysgerrige kanin som gerne vil følge med i hvad mennesker og kaniner omkring ham laver.

Han søger et hjem som udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind. Han vil også kunne egne sig som frikanin indenfor (uden bur), han skal dog lige vænne sig til temperaturændringen hos ny ejer over en uges tid.

Han søger et hjem med en anden neutraliseret hunkanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det.

Han er sundhedstjekket, men mangler at blive neutraliseret, øremærket, chippet og vaccineret., så han kan pt. reserveres og så bliver han det her.

Hvis du har lyst til at hilse på ham, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på ham i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V1248
Kanin, Han
Race
Løvehoved
6 måneder og 5 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten