Musse

INDEKANIN: Den søde og rolige kanin som er navngivet Musse kom til internatet, da forrige ejer ikke kunne have hende mere.

Hun er en rolig, men også opsøgende pige, der stadig er drevet lidt af hormoner og godt kan give et grynt fra sig.

Hun søger et liv som frikanin indenfor (uden bur), da hun kun har været indenfor hos os. Hun kan også blive udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind. Hun skal dog lige vænne sig til temperaturændringen hos ny ejer over en uges tid.

Hun søger et hjem med en anden neutraliseret hankanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det.

Hun er sundhedstjekket, neutraliseret, øremærket, chippet og vaccineret herfra.

Hvis du har lyst til at hilse på hende, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på hende i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V1652
Kanin, Hun
Race
Dværgvædder
1 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten