Zeta

PLEJE MED ADOPTION FOR ØJE -
INDEKANIN: Lille Zeta blev fundet i en indkøbskurv med en masse andre kaniner.

Så nu søger hun et nyt hjem, som kan passe hende indtil hun er stor nok til at komme til dyrlægen i cirka slut juli. Hvor hun skal retur her til internatets dyrlæge. Hun må derfor ikke gå sammen med andre kaniner i den periode og plejefamilie står for alle omkostninger til mad og andet tilbehør.

Hun skal dog stadig bo sammen med en neutraliseret hankanin i sidste ende og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det efter slut juli. Hun må gerne gå ved siden af sin nye makker.

Hun søger et hjem hvor hun kan være frikanin indenfor (uden bur). Hjemmet skal været kaninsikret, især når man er en ung kanin, der er nysgerrig.

Hun er sundhedstjekket og vaccineret herfra.
- OBS: Vær opmærksom på at dværgvædderkaniner er disponerede for at udvikle øregangsproblemer over tid. Dette skyldes øregangens anatomi på de racer, hvor ørerne hænger. Alle kaniner, der formidles fra Roskilde Internat har været igennem et grundigt sundhedscheck og er fundet uden anmærkninger.

Hvis du har lyst til at hilse på hende, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på Zeta i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V2253
Kanin, Hun
Race
Dværgvædder
2 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten