Newyear

Newyear kom til os da, hun blev fundet i en skovkant og ingen savnede hende.

Hun er en lidt forsigtig pige, der lige skal se dig an, men vi er sikre på at med godbidder og tålodighed, så skal hendes tillid nok vindes tilbage. Ellers er hun meget frisk og nysgerrig på de andre kaniner omkring sig. Hun elsker den plads hun har fået her hos os.

Hun søger et liv enten som frikanin indenfor (uden bur). Hun kan også være udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind.

Hun søger et hjem med en anden neutraliseret hankanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det.

Hun er sundhedstjekket, neutraliseret, øremærket, chippet og vaccineret herfra.

Hvis du har lyst til at hilse på hende, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på hende i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V2604
Kanin, Hun
Race
Dværg kanin
2 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten