Beauty

RESERVERET TIL NYT HJEM: Beauty blev fundet herreløs i Kastrup og ingen savnede hende. Så nu søger denne søde pige et nyt hjem.

Hun er nysgerrig, opsøgende og sød.

- søger et hjem hvor der er en anden neutraliseret hankanin, som hun kan blive venner med. Ny ejer skal have sat sig ind i det og afsat min. 3 måneder til sammenføring.
- skal ud og leve som frikanin indenfor (uden bur). Hjemmet skal være kaninsikret. Hun kan også bo udenfor, indhegningen skal være min. 9 kvm hele døgnet. Den skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind.
- vigtigt med blødt underlag og fokus på hælsår i det nye hjem.
- skal ikke gå med marsvin eller fugle.
- er sundhedstjekket. men mangler at blive steriliseret, øremærket, chippet og vaccineret. Så hun kan pt. reserveres og så bliver hun det her.

OBS: Ny ejer skal være opmærksom på hæltrykninger, særligt på de bagerste fødder.

Hvis du har lyst til at hilse på hende, så ring hertil på 81880312 og bestil tid til at besøge Beauty. Husk hele husstanden skal med ved besøget.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Reference: 5V4590
Kanin, Hun
Race
Kanin
2 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten