Rindom

UDEKANIN: Rindom kom sammen med 9 andre kaniner til Roskilde internat fra en avler der desværre ikke kunne overskue alle sine kaniner mere.

Rindom er en venlig men ret forsigt pige som gerne vil se tingene an i sit eget tempo. Men vi er sikre på at hun vil blomstre i de rette hænder, med sunde godbidder og tålmodighed.

Hun er neutraliseret, sundhedstjekket, chippet, øremærket og vaccineret.

Ny ejer skal elske at trimme og ordne pels, da hun har en del af det. Så vi anbefaler at hun bliver trimmet helt ned ca hver 3 måned. Det gode ved denne race er at de er meget rolige når pelsen skal ordnes.

Hun søger et hjem som udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind. Hun vil også kunne egne sig bedre som frikanin indenfor (uden bur), hun skal dog lige vænne sig til temperaturændringen hos ny ejer over en uges tid.

Der skal være en neutraliseret hankanin i hans nye hjem og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det.

Hvis du har lyst til at hilse på Rindom, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på hende i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V977
Kanin, Hun
Race
Vædderblanding
7 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten