Hugo

UDEKANIN: Hugo er kommet ind privat, da ejer ikke kunne have ham mere. Så nu søger denne søde store fyr, et nyt hjem. Han er en stor nysgerrig og sød fyr, der vil egne sig bedst til et udeliv, men min 9 kvm hele døgnet. Da han er meget aktiv og godt kan lide at rykke rundt på sine ting. Han søger også et hjem med en neutraliseret hunkanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsætte min. 3 måneder til det. Han er kastreret fra tidligere og er chippet og vaccineret.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: V120
Kanin, Han
Race
Dværgvædder
1 år og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten