Sofus

Sofus søger nyt, kærlig og blivende hjem! Sofus er en dejlig sød dværgvædder på ca. 7mdr. Sofus er kælen, nysgerrig og utrolig social, som elsker og hoppe rundt og udforske sit hjem. Sofus er selvfølgelig neutraliseret og chippet. Sofus drømmer om at komme ud til en familie, hvor der er plads og kærlighed til at han kan bo som frikanin og hvor man har sat sig ind i, hvad det indebære at have kanin. Ønsker man at adoptere Sofus fra Viborg internat og dermed hjælpe en kanin som har haft en svær start, giver man 700 kr. til dækning en del af omkostningerne.

Ring 60 16 71 46 Tirsdag til fredag kl. 12 til kl. 13 Send gerne en sms uden for telefontiden og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi aflytter ikke telefonsvaren.
Ring 60 16 71 46 Tirsdag til fredag kl. 12 til kl. 13 Send gerne en sms uden for telefontiden og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi aflytter ikke telefonsvaren.
Reference: 21VA-0274
Kanin, Han
Race
Dværgvædder
8 måneder og 6 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Viborg Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten