Vallentin

Vallentin søger nyt og blivende hjem! Vallentin er den sødeste franske vædder på ca. 3 måneder som søger nyt og blivende hjem. Vallentin er vant til at leve som frikanin og ligger sig gerne i sofaen sammen med sin bedste ven Mille. Derfor ser vi også gerne at Vallentin og Mille kommer ud til et hjem sammen hvor man ved hvad det indebære at have store fri-kaniner. Vallentin er utrolig kælen, nysgerrig og social anlagt, han drømmer om at komme ud til en familie sammen med Mille, hvor der er tid og kærlighed til dem. Ønsker man at adoptere Vallentin og Mille fra Viborg internat og dermed hjælpe to kaniner som mangler et nyt og trygt hjem, giver man 1250 kr. til dækning af dele af omkostningerne.

Ring 60 16 71 46 Tirsdag til fredag kl. 12 til kl. 13 Send gerne en sms uden for telefontiden og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi aflytter ikke telefonsvaren.
Ring 60 16 71 46 Tirsdag til fredag kl. 12 til kl. 13 Send gerne en sms uden for telefontiden og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi aflytter ikke telefonsvaren.
Reference: 21VA-0315
Kanin, Han
Race
Fransk Vædder
3 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Viborg Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten