Bøffen

Skønne Bøffen er Indleveret på Brande Internat sammen med sin mor og sine søskende, via vores vagtcentral for Dyrenes Bekyttelse 1812.

Bøffen har været så heldig, at være ude i en af vores gode plejefamilier, sammen med sin mor og sine søskende. Plejefamilien fortæller her om Bøffen:

Bøffen er en sød og fræk hankat som udforsker verden omkring sig. Han holder sig ofte sammen med en af sine søskende og leger helst med dem.

Han har ikke tid til ret meget nus og kæleri af gangen, men vil hellere rundt og lege i fuld fart og galop.

Bøffen har ikke mødt andre katte end sin egen søskendeflok og mor. Han har mødt støvsuger, kost og moppe og holder sig på afstand når noget larmer eller lyder farligt.

Han forsøger nogle gange at være modig i forhold til nyt. Når han hører hundene udenfor basen, holder han øjne og ører åbne for at fornemme om der er fare på færde. Han trækker sig hvis noget virker usikkert eller ved lyde han ikke kender.

Bøffen har en fin blød og blank pels og har en lille hvid charmeplet under maven mellem sine bagben.
Bøffen har mødt teenagere og dem har han haft det fint med at snakke med.

Hvis Bøffen eller nogle af hans søskenden, kunne være et match for dig, så ring endelig til Brande Internat på tlf: 97187123 og lav en aftale med os.

Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Reference: 10V2083
Kat, Han
Race
Huskat
3 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Brande Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten