Yoko

Mød søde Yoko, som er kommet her på Brande Internat, efter at hans ejer desværre ikke længere kunne have ham, eller hans bror Ib. Så nu er vi klar til at finde et nyt hjem til ham.
Ejer fortæller at Yoko er den vilde af de 2. Han er en frisk og legesyg kat. Han elsker eventyr og oplevelser. Derfor finder man ham tit højt oppe eller i skjul. Han kan godt være meget vild at have indenfor, derfor vil jeg forslå at det ville være godt for dem med adgang til udenfor.
Han er utrolig kælen og har en blød side til hans vilde side. Han er omsorgsfuld og har et tæt bånd til sin ejer. Han er vildt snaksagelig og vil helst være midtpunktet hele tiden. Han er utrolig social og er helst med til at hvad man foretager sig.
Vi her på Internatat kan bekræfte det ejer fortæller om Yoko. En sød, meget nysgerrig kat, som gerne vil op i højden og vil rigtig gerne være med der hvor man er.
Vi søger et nyt hjem til Yoko, og meget gerne sammen med hans bror Ib, hvor de med tiden kan få lov til at komme ud.
Har du lyst til at møde Yoko og Ib, eller en af vores andre katte som søger et nyt hjem, så kontakt Brande Internat på 97187123 og lav en aftale.

Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Reference: 10V2565
Kat, Han
Race
Huskat
2 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Brande Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten