Artemis

Artemis som har været i pleje, er nu klar til et nyt hjem. Plejefamilien fortæller: Hun er opkaldt efter den græske gud for jagt og natur.
Hun er en vaks killing som elsker højder, jagt og eventyr. Hun er nysgerrig og ikke bleg for at prøve kræfter med sine søskende (Goliato, Iris og Lilly).
Artemis har ikke altid ro nok i “halen” til at blive siddende, hvis man tage hende op. Men hun modtager gerne nus og kærlighed. Får man besøg af hende på toilettet er det sikkert og vist, at hun vil forsøge at kravle op i dine bukser, hvor hun højest sandsynlig vil lægge sig til at sove.
Hun er opsøgende på mennesker, elsker leg, hamburgerryg og opmærksomhed. Hun har et kækt udtryk og en personlighed der matcher.
Artemis mistede sin mor da hun var ca. 7 uger gammel. Hun var sky, men har fået kærlighed ved en plejefamilie indtil nu, hvor hun er gammel nok til at få sit for-evigt-hjem.
Hos plejefamilien har Artemis boet sammen med sine søskende, og har været nysgerrig på familiens to voksne katte, samt alle der har bevæget sig ude foran vinduet.
Denne lille klatretøs vil elske et hjem med mulighed for at komme udenfor, så hun kan prøve kræfter med, og tage på eventyr i, naturen.

Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Reference: 20BK-0897
Kat, Hun
Race
Huskat
4 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Brande Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten