Molly

Her ser I sødste Molly som er kommet retur til internatet da hun ikke fungerede i hendes tidligere hjem. Hun har haft det så godt og hun har været højt elsket, det er der ingen tvivl om. Hun er meget kælen og hun elsker at være tæt på hendes menneske. Hun er også meget legesyg og hun elsker at lege med mus og bolde. Hun har en rigtig god psyke og hun er en kat som nemt tilpasser sig nye omgivelser og mennesker. Dog har vi vurderet at hun ikke skal til et hjem med andre husdyr eller små børn. Vi ønsker for Molly ett hjem hos en enlig/par og er der børn skal de være over + 10 år. og der skal være adgang til en have.
Hun er steriliseret, vaccineret, chippet, loppe- og ormebehandlet samt sundhedstjekket.
Man er velkommen til at ringe til internatet for yderligere oplysninger om Molly.

Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Reference: 12V135
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten