Fibi

Sødeste Fibi er indleveret til internatet sammen med hendes 4 killinger som nu er klar til at komme til nye hjem. Hun er en vidunderlig kat med en god psyke som gør at hun nemt kan tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun er meget kælen, mild og meget tillidsfuld. Hun vil gerne ligge på skødet og sove. Hun har det fint med andre katte og har også hilst på hunde. Hun er vant til udelivet og skal derfor kun til et hjem med adgang til en have. Fibi er steriliseret, chippet og vaccineret.

Her på internatet driver vi også en stor gårdbutik med foder og tilbehør til dit kæledyr. Når du køber hos os, støtter du vores internat. Se mere på https://www.dekaeredyr.dk/shop/

Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-15.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Reference: 12V278
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten