Svale

Svale er mor til Tibo og Dumbo og hun har været/er den skønneste missemor. Hun og hendes killinger er lige kommet retur fra familiepleje hvor de har haft det dejligt. Svale er en kat som er ekstrem social og hun elsker at være tæt på sit menneske. Hun er meget kælen og tillidsfuld og stadig meget legesyg, hun har elsket at lege med hendes killinger. Hun elsker udelivet og hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Svale har været lidt stresset da hun rigtig gerne vil ud og hun har derfor slikket pelsen. Det har bevirket at hun er blevet tynd pelset, men det er ved at vokse igen. Svale er ellers en kat som har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun er steriliseret, chippet og vaccineret.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CK-0125
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 7 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten