Williie

Denne søde Perser hedder Willie og han er godheden selv. Han er indleveret til internatet med stor sorg pga. sygdom i familien. Det kan man virkelig godt forstå, for hvor er Willie bare en rigtig dejlig kat. Han har en rigtig god psyke, som gør at han tilpasser sig meget nemt nye omgivelser og mennesker. Han er en rigtig kælepotte og han elsker at ligge i arm og blive nusset. Han er glad og ligetil og han er faktisk stadig legesyg. Han elsker at lege med mus og bolde og løber gerne rundt som en lille killing. Han er bare så sød og ajov. Man skal vide at Willie kræver daglig pelspleje og han får vasket øjne og næse dagligt. Willie er vant til at komme ud i en stor lukket have og han elsker det. Det er derfor vigtigt at han kan komme ud i hans nye hjem og erfaring med racen er bestemt en fordel. Han skal ikke til et hjem med børn under 10 år. Han er vant til andre katte og hunde. Willie er kastreret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter forudgående aftale i vores åbningstider.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CK-0183
Kat, Han
Race
Perser
6 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten