Dorthe

Denne skønne kat hedder Dorthe og hun er godheden selv. Hun og hendes killinger har været i familiepleje hvor de har har haft det så godt og været meget i hænder. Dorthe er en meget kærlig, mild og rolig kat. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser og hun vil rigtig gerne ligge på skødet. Hun og hendes killinger er fundet efterladt og blev derfor indleveret til internatet. Vi vurdere at Dorthe sagtens kan fungere i et hjem med andre katte og hund. Hun har her på internatet hilst på vores egne hunde uden problemer. Hun har det også fint med søde børn. Dorthe er steriliseret, chippet og vaccineret og hun skal kun til et hjem med adgang til en have.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CK-0244
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten