Mille

Denne søde kat hedder Mille og hun er blevet indleveret til internatet da hendes ejer er blevet syg. Hun er søster til Mulle, men de to er ikke bedste venner. Så de skal til et nyt hjem hver for sig. Mille er utrolig kælen og tillidsfuld, mild og meget rolig af sind. Hun er en meget kærlig kat som har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser, dog skal hun kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have, uden små børn og andre katte. Millle er en smuk lille kat som man kun kan holde af. Mille er steriliseret, chippet og vaccineret.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CK-0346
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten