Bitten

HUNKATTEN BITTEN. Til Bitten søger vi nogle mennesker der vil hjælpe hende med at give selvtilliden et boost. Hun vil så helt utrolig gerne vi menneskers selskab og hun spinder med det fluks man sætter sig ind til hende men så "trykker hun sig lidt". Lader man en rolig hånd kæle hende i seje rolige tag, ja så varer det ikke længe før hun slet ikke ved hvad vej hun skal vende og nærmest slår krøller på sig selv for at vise hvor dejligt hun synes det er. Pt. skal der ikke så meget til at slå hende lidt ud af kurs: pludselige lyde, for livlige bevægelser osv. det kan hun virkelig ikke lide. Kan du/i til gengæld tilbyde et ikke larmende og harmonisk hjem hvor Bitten i eget tempo må folde sig ud, ja så får du/i bare med tiden en rigtig fin makker. Ud fra teksten kan du/i nok forstå at hun ikke er et godt match i et hjem med børn sød og omgængelig anden kat kunne til gengæld nok godt være noget for Bitten, hun er nemlig god med de fleste andre katte vi har haft hende ude sammen med. Bittens nye hjem kan tilbyde udeliv når hun engang er faldet til i de nye omgivelser. Bitten er steriliseret, chippet og færdigvaccineret. Kønneste, vamsede og lidt forsigtige pige!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-1134
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten