August

HANKILLINGEN AUGUST. Hvis man har katteerfaring og er et grounded og tålmodigt menneske er vi ikke i tvivl om at August bliver den bedste kat du nogensinde har haft. Han har ikke det bedste udgangspunkt i livet, så vi er imponerede over hvor meget han allerede er til at have med at gøre, men han er ikke en kat til de fleste hjem. Augusts nye hjem er et hvor der ikke sker en masse hele tiden og hvor han kan få lov, i det tempo han har brug for, at folde sig ud - også i en have når han engang er klar til at indtage uderummet. Os han har vænnet sig til er han rimelig tillidsfuld overfor og vil bare så gerne kæle og byder sig mere og mere til som sessionen skrider frem. Han er ikke til et hjem med børn der er mindre end store teenagere og han er ikke en kat til dem der har brug for at bære og kampkramme deres kat. Vi er overbeviste om at både løfteri ( i nødvendige tilfælde som i mindre nødvendige) og kærligt og tæt samvær nok skal komme - i det rette hjem. August er kastreret, chippet og vaccineret 1. gang. En forsigtig snulderbasse af en misling!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 20DK-0904
Kat, Han
Race
Huskat
7 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten