Lonni

HUNKATTEN LONNI. Skønne Lonni og hendes killinger blev opdaget af en forbipasserende, som lige akkurat kunne ane den lille familie gemme sig i en træstub. Heldigvis fik vi indfanget både Lonni og killinger, så de kunne vokse op ved en af vores kærlige plejefamilier i stedet for. Efter endt barsel er Lonni nu klar til at finde hendes blivende hjem. Lonni er en kærlig, men bestemt dame, hun skal nok sige til når audiensen er ovre og de andre katte for også at vide hvor skabet skal stå. Når Lonni er færdig med at bosse rundt, står dagen ellers på udforskning af vores indhegnede have og legetøjsmusene kan da også godt lige få en ordentlig omgang. Efter så hektisk et program er damen ellers også klar til at få en god eftermiddagslur. Til Lonni søger vi en rolig familie med større børn, som gider svinge en drillepind og respektere at det er Lonni som opsøger selskabet når hun vil kæles med. På Lonnis vegne siger vi pænt nej tak til andre dyr i familien, men udeliv skal kunne tilbydes damen.
Lonni er neutraliseret, chippet, øremærket og vaccineret. Kærlig og vokal hunkat.

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 21DK-0257
Kat, Hun
Race
Huskat
3 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten